Samsung Electronics представив портативний екран для невпинних розваг —  The Freestyle

Samsung Electronics представив портативний екран для невпинних розваг — The Freestyle

5 січня в Лас-Вегасі стартувала, мабуть, найочікуваніша технологічна подія року — CES-2022.

CES-2022 стартувала і в числі тих, хто першим представив свої новинки став Samsung. Серед найважливіших новинок, Samsung представив технологію в компактному формфакторі для оптимального перегляду й розваг — The Freestyle.

По суті The Freestyle — це зручний домашній кінотеатр, який можна взяти із собою.  The Freestyle покликаний дати нам змогу насолоджуватися всім, що нам подобається в технологіях Samsung, незалежно від того вдома ми чи на пригоді, на свіжому повітрі.

The Freestyle поєднує в одному легкому й портативному девайсі проєктор, смартдинамік і пристрій для зовнішнього освітлення. Що стосується портативності, The Freestyle важить всього 830 грамів, тому його має бути досить легко брати з собою в дорогу, а ще це дає змогу без зусиль перетворити будь-яку поверхню на екран. На відміну від громіздких конструкцій звичайних проєкторів The Freestyle оснащено регульованою підставкою, що обертається на 180 градусів, тож користувачі зможуть і без окремого екрана демонструвати високоякісне відео будь-де – на столі, підлозі, стінах чи навіть на стелі.

Однак  для екрану потрібно буде придбати додаткові додатки, щоб зробити його пристроєм, який ви дійсно можете використовувати, де завгодно.

Крім того, цей багатофункціональний пристрій оснащено вбудованою 360-градусною звуковою системою, тому вам не потрібно буде носити з собою додаткові динаміки.

Коли The Freestyle не використовується для стримінгу контенту, його світлові ефекти допоможуть створити незабутню атмосферу завдяки режиму Ambient і напівпрозорій кришці об’єктива. The Freestyle також слугує як смартдинамік: аналізує музику та поєднує її зі світловими ефектами, які проєктуються на стіну, підлогу чи будь-що інше.

Пристрій укомплектований портативною батарея USB-C, тому вам не доведеться шукати штепсельну розетку та водонепроникний футляр, щоб Freestyle залишався сухим на вулиці. The Freestyle сумісний із зовнішніми батареями1 з підтримкою USB-PD та потужністю 50 Вт / 20 В або вище, а тому його можна брати із собою куди завгодно, навіть у довгу подорож чи похід. The Freestyle тпрацює від під’єднання до стандартного лампового патрона E262 без додаткових кабелів.

Та, щоб ви могли легко підвісити його до стіни або стелі у вашому домі, вам потрібно буде придбати додатковий базовий аксесуар.

Варто відзначити, що The Freestyle — це довгофокусний екран, а не ультракороткофокусний, як у Premiere, що означає, що вам знадобиться  трішки більше місця для використання The Freestyle.

Поки не відомо точно коли The Freestyle з’явиться в Україні, та з 4 січня пристрій стане доступним для попереднього онлайн-замовлення на ринку США. Протягом наступних місяців доступність пошириться на інші глобальні ринки.

В eldorado.ua The Freestyle можна буде придбати вже в цьому році.

Оставьте комментарий