Представлено Vivo V23: смартфон, що міняє колір

Представлено Vivo V23: смартфон, що міняє колір

В Києві було представлено смартфон Vivo V23: компанія продемонструвала свій смартфон середнього рівня, який, як особливо зазначає виробник, орієнтований на користувачів, які ведуть відеоблоги. Також цікавим виявилося виконання корпусу, але про деталі — трошки пізніше.

Диагональ смартфону становить 6,44 дюйма AMOLED-дисплея з роздільною здатністю 2400х1080, співвідношенням сторін 20:9 та частотою оновлення екрану 90 Гц. Характерна особливість корпусу полягає в тому, що він виконаний у двох кольорових рішеннях — золотистому та чорному, і після попадання на корпус сонячного світла (або, як було продемонстровано на презентації, ультрафіолетового світла з ліхтарика) він на деякий час міняє свій колір, відповідно, на “сонячний” чи “космічний”. На нашу думку, золотистий колір виглядає дещо ефектніше. Сканер відбитку пальця розташований, як вже стало нормою, у самому екрані.

Також можна прикрити частину корпусу, і на деякий час на ньому можна буде спостерігати візерунок. Це цікава фішка, але, як здається, вона буде справляти враження лише перший час.
Щодо іншого — смартфон зовнішнью дещо нагадує останній iPhone. Це пласкі бічні грані, “монобров”, абсолютно плаский екран та задня панель. У той самий час блок камер може викликати асоціації з камерами смартфонів Samsung S-серії.

 


Щодо камер — основний блок цілком типовий для смартфонів цього цінового сегменту. Це 64 Мп основна ширококутна камера, 8 Мп ультраширококутна, та 2 Мп макро. А от селфі-камера — це аж два модулі, на 50 Мп та 8 Мп.
Що характерно, вона має дві LED-лампи підсвітки для зйомки відеоблогів. Звичайно, з професійною світлотехнікою порівняти не можна, але краще, ніж в багатьох інших рішеннях, наприклад, з підсвіченням екрану. Також варто зазначити, що і основний блок камер, і селфі-камери можуть знімати відео в 4К-якості.

За апаратну частину відповідає 8 нм процесор MediaTek Dimensity 920 5G. Смартфон має від 8 до 12 Гб оперативної пам’яті (при тому 4 Гб оперативки можуть бути залучені програмним шляхом). Користувацька пам’ять доступна в двох рішеннях — 128 або 256 Гб. Для акумулятора на 4200 мАг смартфон має швидку зарядку на 44 Вт, що характерно, навідміну від конкурентів вона поставляється в комплекті, і докупати її не треба. Працює смартфон “з коробки” на Android 12.

Як висновок: Vivo V23 це непоганий “середньочок” для тих, хто хоче почати знімати відеоблоги, а також мати гаджет з особливою фішкою у вигляді впізнаваної задньої панелі. Він точно стане тим пристроєм, що видяляється на тлі інших, менш індивідуальних, смартфонів.

Оставьте комментарий