Представлено Samsung Galaxy Tab A8: бюджетний планшет з непоганими характеристиками

Представлено Samsung Galaxy Tab A8: бюджетний планшет з непоганими характеристиками

Останнім часом планшети це той тип пристроїв, що поступово починають зникати, поступаючись місцем смартфонам з великою діагоналлю, та, в перспективі, будуть повністю замінені смартфонами з розкладним форм-фактором.

Наразі виробники нечасто балують новими релізами планшетів, окрім айпадів для дизайнерів від Apple. Однак періодично нові планшети, у тому числі и недорогі, все ж виходять, і Samsung презентували свій планшет Samsung Galaxy Tab A8, про який ми розповімо детальніше.

Перш за все варто зауважити, що цей планшет дуже схожий на попередню модель Tab A7, але дещо з більшою діагоналлю, потужністю процесора (на 10%), та більшим накопичувачем — аж 128 Гб в зрівнянні з минулою моделлю, де у максимальній комплектації память становила лише 64 Гб.

Розрішення становить 1920х1200 пікселів LCD-екрану. Це не дуже видатні характеристики, звісно, але все ж модель позіционується як бюджетна. Діагональ становить 10,5 дюйма, що більше ніж даігональ попередньої моделі аж на 0,1 дюйма. Рамки тут відносно тонкі як для бюджетної моделі, і екран займає 80%, а співводношення становить 16:10.

Щодо оперативки — тут зірок з неба хватати і не збирались. Стандартні 3 або 4 Гб — досить вистачає для того, щоб виконувати стандартні задачі, які постають перед планшетом з середньої ланки. Користувацька пам’ять може становити 32, 64 або 128 Гб, також можливе встановлення карти пам’яті. Процесор, доречі, має частоту 2 Ггц та вісім ядер.

Набір камер, звісно, не може похвалитися чимось екстраординарним, але він тут все ж є: фронтальна камера має 5 Мп, а основна — 8 Мп. Цієї камери вцілому вистачить для нагальних потреб, але не красивих знімків.

Також планшет має роз’є 3,5 мм для навушників, що вже достатньо рідко зустрічається в сучачних гаджетах, і досить ємкісний акумулятор на 7040 мАг.

Взагалом amsung Galaxy Tab A8 — представник вимираючого виду недорогих планшетів, котрі зовсіс скоро підуть у небуття, але поки що справді здатні знайти свого користувача, і це буде непоганим вибором.

Оставьте комментарий