Яку техніку подарувати на День св. Валентина

Яку техніку подарувати на День св. Валентина

14 лютого — це, мабуть, той випадок, коли пара може дарувати один одному саме те, що потрібно буде обом. Справа в тому, що інші свята так чи інакше присвячені одному з пари, а у цей день можна придбати те, що будуть використовувати обидва, і у цій статті ми розповімо про те, яку технику варто подарувати.

Проектор

Сумісний перегляд фільмів — це традиція, мабуть, для кожної пари. Але переглядати стрічки за допомогою телевізора або ноутбука чи планшета це зручно, але все ж таки не так романтично, як перегляд фільму в кінотеатрі.

Проектор здатен зробити будь який вечір романтичнішим, а також він не поступається в якості зображення телевізорам, і, до того ж, фільм можливо транслювати на будь яку поверхню, що відповідає мінімальним вимогам. Носити із собою телевізор неможливо, а от маленький проектор може зробити кінотеатр будь де.

Електроковдра

Лютий — це все ще зима, хоч і її кінець, але в Україні можливо і така ситуація, що кліматична зима продовжиться до середини весни. А що може бути романтичнішим за перегляд фільму (наприклад, за допомогою проектору з минулого пункту) разом під теплою ковдрою? Тим паче, це пристрій не на одну зиму.

Робот-пилосос

Але повернемося з небес на землю — прибирати все ж треба, і попкорн після перегляду фільму за допомогою проектору під електроковдрою комусь прибирати все ж потребується. І краще, щоб це зробив робот-пилосос, аніж хтось з пари, аби не зіпсувати святковий настрій. Сучасні роботи-пилососи можуть суттєво спростити прибирання. Звичайно, генеральне прибирання вони здійснити не зможуть, але попередне — легко.

Консоль

Ігрова консоль — це ідеальний варіант для того, щоб проводити час разом весело та з драйвом. Треба лише купити декілька ігор на двох, пару геймпадів, та, звісно, саму консоль — і варіанти для проводження вечора вже зрозумілі. До того ж, це зкріпить командний дух, або ж конкуренцію переведе в гру.

Інше

Також варто поділити подарунки на категорії. Наприклад, це можуть бути пристрої для сумісного побуту — мікрохвильовки, кухонні комбайни та інше, чим будуть користуватись обидві людини. Це на перший погляд виглядає не дуже романтично, але у майбутньому, напевно, ніхто з пари про це не пошкодує, адже побутова техніка — саме те, що потрібно і полегшить сумісне життя.

Друга категорія — це технічні подарунки, які буде використовувати саме друга половинка. Наприклад, це можуть бути навушники, планшети, смартфони, ігрові аксесуари, тримери, депілятори — будь що, що може знадобитись другій половинці, і це не обмежено якимось святом. Адже ніхто не знає людину так, як її може знати той, в кого вона закохана.

Оставьте комментарий