Представлено Samsung Galaxy S22

Представлено Samsung Galaxy S22

Презентація Samsung Galaxy Unpacked – одна з основних подій року в ІТ-сфері, там компанія демонструє одні з найпотужніших пристроїв на ринку — флагманські смартфони S-серії, у даному випадку S22.
Серія S22 представлена трьома моделями: базовою S22, S22+, та S22 Ultra, яка вже остаточно стала наступником деколи популярної серії Samsung Galaxy Note, але про це дещо пізніще.

S22 та S22+ отримали три основні камери: головну на 50 Мп, телефото на 10 Мп та ширококутник з 12 Мп. Камери, звісно, оснащені оптичною стабілізацією, яка, за словами компанії, на 58% краще нівелює тряску рук.

Також присутня функція Super HDR, яка дозволяє позбавитись засвічених сцен. Селфі-камера має 10 Мп та покращену функцію нічної зйомки.
Торкнулися зміни також автофокуса, а при портретному режимі тепер можна робити більш якісні знімки не тільки людей, а й домашніх улюбленців, за що відповідає штучний інтелект.

Дисплей Dynamic AMOLED 2X присутній у обох моделей, але у меншої моделі з 5,1 дюймами яскравість екрану становить 1300 ніт, а у моделі з 6,6 дюймами — 1750 ніт. Частота оновлення екрану у обох моделей становить 120 Гц.
Процесорів буде два — або Snapdragon 8 Gen 1, або Exynos 2200, в залежності від регіону, і об’єднує їх те, що працюють вони на 4 нм техпроцесі. Оперативна пам’ять в обох смартфонах становить 8 Гб, а користувацька — 128 чи 256 Гб. Ємність акумулятора становить 3700 та 4500 мАг відпопідно. Звичайно, смартфони оснащені стандартом захисту ІР68.


Ultra
Звісно, не можна окремо не виділити найстаршу модель — Samsung Galaxy Ultra. Вона прийшла на зміну Galaxy Note, яка відрізнялась, в першу чергу, фірмовим стілусом S Pen, котрий тепер “перекочував” в S-серію. Причина, по котрій компанія відмовилася від «другого флагману» достаменно невідома: вважається, що компанія просто не бачить сенсу в двох флагманських лінійках, адже реалізувати потенціал можна і в одній серії. Тож тепер Ultra з великою діагоналлю і стилусом може поставити на цьому питанні крапку, навіть якщо не всім прихильникам флагманів компанії це сподобається.

Камери там наступні: ширококутна на 12,5 Мп, основна на 108 Мп, дві телекамери на 10 Мп кожна, та селфі-камера на 40 Мп з покращеним нічним режимом. Також доступний 100-кратний зум.

Дисплей ідентичний молодшим моделям, але диагональ трохи більша — 6,8 дюйма.
Також модель відрізняється більшою ємкістю акумулятора — 5000 мАг, і більшими розмірами пам’яті — оперативка буде від 8 до 12 Гб, а користувацька — від 128 Гб до 1 Тб.

 

Оставьте комментарий