Презентовано глобальну лінійку Xiaomi Redmi Note 11

Презентовано глобальну лінійку Xiaomi Redmi Note 11

Нещодавно ми розповідали про те, що невдовзі Xiaomi представить нові смартфони своєї найпопулярнішої лінійки — Redmi 11, яка складає левову частину продажів компанії. Тоді ми навели характеристики, які були опубликовані інсайдерами, а тепер настала черга розповісти — які смартфони китайський гигант продемонстрував сьогодні. Наголосимо: не дивлячись на те, що в Китаї смартфони вийшли вже раніше, версії для внутрішнього ринку можуть відрізнятись від версій для глобального ринку, а, наприклад, для Індії було продемонстровано гаджет без модуля безконтактної оплати NFC.

Redmi Note 11
Цей смартфон випущено дещо в різній комплектації в залежності від ринку. Діагональ AMOLED-дисплея становить 6,43 дюйми з розрішенням 2400х1080 пікселів. Частота оновлення становить 90 Гц, а яскравість — до 1000 ніт. Процесор компанія встановила непоганий як для середнього сегменту — Qualcomm Snapdragon 680, а ОЗУ в нього буде від 4 до 6 Гб, у той час як користувацька — від 64 до 128 Гб з можливістю розширення. Смартфон має квадрокамеру — головна на 50 Мп, ультраширік 8 Мп, макро 5 Мп та датчик глибини кадру 2 Мп. Селфі-камера має 13 Мп, а ємність батареї — 5000 мАг.

Redmi Note 11S
Більшість характеристик цієї моделі ідентичні попередній, але є й відмінності — так, за процесорну частину тут відповідає MediaTek Helio G96, ОЗУ буде від 6 до 8 Гб, а головна камера має 108 Мп.

Redmi Note 11 Pro та Redmi Note 11 Pro 5G

Redmi Note 11 Pro 5G — це аналог китайської “прошки”, але з процесором не від MediaTek, Qualcomm Snapdragon 695. AMOLED-дисплей з діагоналлю 6,67 дюймів, кадровою частотою 120 Гц, розширення 2400х1080. ОЗУ також становить від 6 до 8 Гб, а користувацька — всього лише 128 Гб (щоправда, є можливість розширення). Камера тут схожа на попередню модель — основний сенсор тут також 108 Мп. Звичайна про-версія без підтримки мережі 5 покоління Redmi Note 11 Pro відрізняється лише платформою — так, тут процесор MediaTek Helio G96.

Взагалом, ми можемо бачити, що це смартфони досить середнього сегменту, але можна впевнено прогнозувати: саме такі пристрої і будуть користуватись найбільшим попитом, адже вони поєднують в собі досить непогані характеристики при достатньо прийнятній ціні. Особливо зважуючи на те, що Redmi — один з найпопулярніших в Україні брендів.

Оставьте комментарий